Om oss

OM JJS PRODUKTION

JJS Produktion är ett ungt företag med stark tillväxt och god lönsamhet som  inriktar sig på legotillverkning, tillverkning av svets och bearbetningsfixturer samt verktygsproduktion.

Vi är den snabba och flexibla leverantören som ställer upp i alla lägen, med korta ledtider och snabba beslut.

Vår legotillverkning rör allt från prototyper till serieproduktion med volymer upp till 20 000st detaljer per år.

Nu är vi även i fullgång med tillverkning av verktyg inom områderna press, bock och klipp. Vi är antingen med och utvecklar verktyget från start eller tar vi vid när konstruktionen redan är klar. Det viktigaste är att vi jobbar mycket nära er som kund med teknik och produktionsfrågor för att processen ska bli så effektiv som möjligt.

jjs-produktion-fasad

VI ERBJUDER

Vi erbjuder allt ifrån enkel bearbetning där ni som kund förser oss med material till kompletta produkter som inkluderar material och ytbehandling.

Vi vill erbjuda er som kund en så färdig produkt som möjligt för att helhetsansvaret ska ligga på JJ:s. Detta gör så att vi får kontroll på hela processen och där med kan säkerställa kvalitén på produkten till slutkund.

VÅR AFFÄRSIDÉ

  • Att agera snabbt! Då vi vet att tid är det samma som pengar för våra kunder.
  • Ha korta leveranstider och stå för den samma.
  • Leverera produkterna i en kvalité som både kunden och vi är stolta över.
  • Ha extremt korta vägar inom företaget så att du som kund snabbt träffar rätt person i organisationen och att snabba beslut kan tas därefter.
  • Att stå för det vi säger.

Våra tjänster

SNABBHETEN ÄR VÅR STYRKA

Fixturer

Vi bygger fixturer för alla ändamål, där vi från idé eller färdigt underlag tar fram den effektivaste lösningen mot kund.

Verktygstillverkning

Vi är idag en förlängd arm till verktygsfirmor i Sverige. Vi konsultar/säljer vår maskinkapacitet och kompitens under produktionskedjan.

Legotillverkning

Vi utför avancerad lego-bearbetning i de flesta förekommande material där vårt huvudfokus är aluminium, plattjärn, zink, skurna ämnen, koppar & mässing.